M. ÇAKIR, "FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER," In FONKSİYONEL BESİNLER , İstanbul: Akademi Yayınevi, 2013, pp.162-169.
ÇAKIR, M. FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER. 2013. In FONKSİYONEL BESİNLER , Akademi Yayınevi, İstanbul, 162-169.
ÇAKIR, M., (2013). FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER. FONKSİYONEL BESİNLER (pp.162-169), İstanbul: Akademi Yayınevi.
ÇAKIR, MURAT. "FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER." In FONKSİYONEL BESİNLER , 162-169. İstanbul: Akademi Yayınevi, 2013
ÇAKIR, MURAT. "FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER." FONKSİYONEL BESİNLER , Akademi Yayınevi, 2013, pp.162-169.
ÇAKIR, M. (2013) "FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER", FONKSİYONEL BESİNLER . İstanbul: Akademi Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MURAT ÇAKIR}, chaptertitle={FONKSİYONEL BESİN OLARAK SOYA VE SOYALI ÜRÜNLER}, booktitle={ FONKSİYONEL BESİNLER}, publisher={Akademi Yayınevi}, city={İstanbul},year={2013} }