S. KÖSE, "Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
KÖSE, S. 2009. Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 1.
KÖSE, S., (2009). Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Van, Turkey
KÖSE, SEVİM. "Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KÖSE, SEVİM. "Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
KÖSE, S. (2009) . "Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİM KÖSE}, title={Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }