A. YETİŞMEYEN Et Al. , "Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.," GIDA , vol.23, no.1, pp.3-9, 1998
YETİŞMEYEN, A. Et Al. 1998. Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.. GIDA , vol.23, no.1 , 3-9.
YETİŞMEYEN, A., ÇİMER, A., ÖZER, M., ODABAŞI, S., & DEVECİ, O., (1998). Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.. GIDA , vol.23, no.1, 3-9.
YETİŞMEYEN, ATİLLA Et Al. "Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.," GIDA , vol.23, no.1, 3-9, 1998
YETİŞMEYEN, ATİLLA Et Al. "Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.." GIDA , vol.23, no.1, pp.3-9, 1998
YETİŞMEYEN, A. Et Al. (1998) . "Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.." GIDA , vol.23, no.1, pp.3-9.
@article{article, author={ATİLLA YETİŞMEYEN Et Al. }, title={Ultrafiltrasyon tekniği ile Salamura Beyaz Peynir üretiminde kalite üzerine değişik maya enzimlerinin etkisi.}, journal={GIDA}, year=1998, pages={3-9} }