M. KURTARAN ÇELİK Et Al. , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması," Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. Et Al. 2019. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması. Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics .
KURTARAN ÇELİK, M., KURTARAN, A., & MUTLU, F., (2019). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması . Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics
KURTARAN ÇELİK, MELİKE, AHMET KURTARAN, And FEGAN MUTLU. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması," Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, 2019
KURTARAN ÇELİK, MELİKE K. Et Al. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması." Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. KURTARAN, A. And MUTLU, F. (2019) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması." Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELİKE KURTARAN ÇELİK Et Al. }, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Entelektüel Sermaye Bileşenlerinin İncelenmesine Yönelik Alan Araştırması}, congress name={Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics}, city={}, country={}, year={2019}}