A. U. BİRİNCİ Et Al. , "Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi," In AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI , Ankara: Duvar Yayınları, 2024, pp.332-345.
BİRİNCİ, A. U. Et Al. Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi. 2024. In AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI , Duvar Yayınları, Ankara, 332-345.
BİRİNCİ, A. U., ÖZTÜRK, H., & DEMİRKIR, C., (2024). Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi. AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI (pp.332-345), Ankara: Duvar Yayınları.
BİRİNCİ, ABDULLAH, HASAN ÖZTÜRK, And CENK DEMİRKIR. "Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi." In AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI , 332-345. Ankara: Duvar Yayınları, 2024
BİRİNCİ, ABDULLAH U. Et Al. "Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi." AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI , Duvar Yayınları, 2024, pp.332-345.
BİRİNCİ, A. U. ÖZTÜRK, H. And DEMİRKIR, C. (2024) "Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi", AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI . Ankara: Duvar Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ABDULLAH UĞUR BİRİNCİ Et Al. }, chaptertitle={Ahşap Mekanların İnsanlarda Stres Ve Kaygı Üzerine Etkisi}, booktitle={ AHŞAP MALZEME VE YAPI TASARIMI}, publisher={Duvar Yayınları}, city={Ankara},year={2024} }