M. KURTARAN ÇELİK Et Al. , "Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food," Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. Et Al. 2019. Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food. Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics .
KURTARAN ÇELİK, M., KURTARAN, A., & MUTLU, F., (2019). Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food . Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics
KURTARAN ÇELİK, MELİKE, AHMET KURTARAN, And FEGAN MUTLU. "Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food," Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, 2019
KURTARAN ÇELİK, MELİKE K. Et Al. "Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food." Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. KURTARAN, A. And MUTLU, F. (2019) . "Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food." Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELİKE KURTARAN ÇELİK Et Al. }, title={Turizm İşletmeleri İçin Yeni Bir Yaklaşım: Slow Food}, congress name={Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics}, city={}, country={}, year={2019}}