O. GÜL Et Al. , "Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri," 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey, pp.1, 2013
GÜL, O. Et Al. 2013. Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri. 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , (İstanbul, Turkey), 1.
GÜL, O., ER, M., ATMACA, M., MORTAŞ, M., ATALAR, İ., & DERVİŞOĞLU, M., (2013). Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri . 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ (pp.1). İstanbul, Turkey
GÜL, OSMAN Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri," 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, İstanbul, Turkey, 2013
GÜL, OSMAN Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri." 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey, pp.1, 2013
GÜL, O. Et Al. (2013) . "Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri." 4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN GÜL Et Al. }, title={Türkiye’de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5-Hidroksimetilfurfural Düzeyleri}, congress name={4.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }