S. KOLAYLI Et Al. , "Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri," XIX. Kimya Kongresi , İzmir, Turkey, pp.425, 2005
KOLAYLI, S. Et Al. 2005. Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri. XIX. Kimya Kongresi , (İzmir, Turkey), 425.
KOLAYLI, S., KÜÇÜK, M., ALPAY KARAOĞLU, Ş., OCAK, Ü., & ULUSOY, E., (2005). Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri . XIX. Kimya Kongresi (pp.425). İzmir, Turkey
KOLAYLI, SEVGİ Et Al. "Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri," XIX. Kimya Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
KOLAYLI, SEVGİ Et Al. "Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri." XIX. Kimya Kongresi , İzmir, Turkey, pp.425, 2005
KOLAYLI, S. Et Al. (2005) . "Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri." XIX. Kimya Kongresi , İzmir, Turkey, p.425.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVGİ KOLAYLI Et Al. }, title={Kestane Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri}, congress name={XIX. Kimya Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={425} }