A. DEMİR Et Al. , "Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2011
DEMİR, A. Et Al. 2011. Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması. 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Turkey).
DEMİR, A., BÜŞRA, K., YILDIRMIŞ, S., UYDU, H. A., EFE, H., & ATAK, M., (2011). Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması . 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey
DEMİR, ADEM Et Al. "Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey, 2011
DEMİR, ADEM Et Al. "Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2011
DEMİR, A. Et Al. (2011) . "Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ADEM DEMİR Et Al. }, title={Mango Mangifera İndica ve Avokado Persea Americana Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={23. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}