Citation Formats
Lobicilik ve Halkla İlişkiler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. YALIN, "Lobicilikte Uygulanan Yöntemler," In Lobicilik ve Halkla İlişkiler , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2016, pp.56-76.

YALIN, B. Lobicilikte Uygulanan Yöntemler. 2016. In Lobicilik ve Halkla İlişkiler , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 56-76.

YALIN, B., (2016). Lobicilikte Uygulanan Yöntemler. Lobicilik ve Halkla İlişkiler (pp.56-76), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

YALIN, BAHAR. "Lobicilikte Uygulanan Yöntemler." In Lobicilik ve Halkla İlişkiler , 56-76. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2016

YALIN, BAHAR. "Lobicilikte Uygulanan Yöntemler." Lobicilik ve Halkla İlişkiler , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2016, pp.56-76.

YALIN, B. (2016) "Lobicilikte Uygulanan Yöntemler", Lobicilik ve Halkla İlişkiler . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={BAHAR YALIN}, chaptertitle={Lobicilikte Uygulanan Yöntemler}, booktitle={ Lobicilik ve Halkla İlişkiler}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2016} }