H. ŞAHİN Et Al. , "BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1, pp.13-23, 2020
ŞAHİN, H. Et Al. 2020. BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1 , 13-23.
ŞAHİN, H., KOLAYLI, S., & BEYKAYA, M., (2020). BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1, 13-23.
ŞAHİN, HÜSEYİN, SEVGİ KOLAYLI, And MEHMET BEYKAYA. "BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1, 13-23, 2020
ŞAHİN, HÜSEYİN Et Al. "BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1, pp.13-23, 2020
ŞAHİN, H. KOLAYLI, S. And BEYKAYA, M. (2020) . "BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." ULUDAG BEE JOURNAL , vol.20, no.1, pp.13-23.
@article{article, author={HÜSEYİN ŞAHİN Et Al. }, title={BAZI HAM VE TİCARİ BALLARDA AYIRT EDİCİ PARAMETRE OLARAK İNVERTAZ VE GLUKOZ-OKSİDAZ AKTİVİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI}, journal={ULUDAG BEE JOURNAL}, year=2020, pages={13-23} }