O. DEĞER And A. GÜNDÜZ, "Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri," In Bal ve Deli Bal , İstanbul: Nobel Tıp Kitabevleri, 2015, pp.33-44.
DEĞER, O. And GÜNDÜZ, A. Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri. 2015. In Bal ve Deli Bal , Nobel Tıp Kitabevleri, İstanbul, 33-44.
DEĞER, O., & GÜNDÜZ, A., (2015). Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri. Bal ve Deli Bal (pp.33-44), İstanbul: Nobel Tıp Kitabevleri.
DEĞER, ORHAN, And ABDÜLKADİR GÜNDÜZ. "Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri." In Bal ve Deli Bal , 33-44. İstanbul: Nobel Tıp Kitabevleri, 2015
DEĞER, ORHAN And GÜNDÜZ, ABDÜLKADİR. "Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri." Bal ve Deli Bal , Nobel Tıp Kitabevleri, 2015, pp.33-44.
DEĞER, O. And GÜNDÜZ, A. (2015) "Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri", Bal ve Deli Bal . İstanbul: Nobel Tıp Kitabevleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={ORHAN DEĞER And author ={ABDÜLKADİR GÜNDÜZ}, chaptertitle={Arı Ürünleri ve Tıbbi Özellikleri}, booktitle={ Bal ve Deli Bal}, publisher={Nobel Tıp Kitabevleri}, city={İstanbul},year={2015} }