S. Ateş And H. KIRCI, "Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları," Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9, pp.197-206, 2001
Ateş, S. And KIRCI, H. 2001. Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları. Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9 , 197-206.
Ateş, S., & KIRCI, H., (2001). Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları. Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9, 197-206.
Ateş, Saim, And HÜSEYİN KIRCI. "Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları," Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9, 197-206, 2001
Ateş, Saim And KIRCI, HÜSEYİN. "Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları." Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9, pp.197-206, 2001
Ateş, S. And KIRCI, H. (2001) . "Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları." Kastamonu Eğitim Dergisi , vol.9, pp.197-206.
@article{article, author={Saim Ateş And author={HÜSEYİN KIRCI}, title={Kraft pişirmelerinde verim ve delignifikasyonu iyileştirme çalışmaları}, journal={Kastamonu Eğitim Dergisi}, year=2001, pages={197-206} }