M. KURTARAN ÇELİK Et Al. , "Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması," 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. Et Al. 2019. Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması. 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi .
KURTARAN ÇELİK, M., KURTARAN, A., & MUTLU, F., (2019). Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması . 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi
KURTARAN ÇELİK, MELİKE, AHMET KURTARAN, And FEGAN MUTLU. "Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması," 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi, 2019
KURTARAN ÇELİK, MELİKE K. Et Al. "Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması." 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi , 2019
KURTARAN ÇELİK, M. KURTARAN, A. And MUTLU, F. (2019) . "Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması." 2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELİKE KURTARAN ÇELİK Et Al. }, title={Turizm İşletmeleri Açısından Gastronomi Turizmi: Alan Araştırması}, congress name={2. Uluslararası 19 Mayıs Yenilikçi Bilimsel Yaklaşımlar Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}}