G. OKUMUŞ Et Al. , "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.357, 2015
OKUMUŞ, G. Et Al. 2015. Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 357.
OKUMUŞ, G., YILDIZ, E., & AKPINAR-BAYİZİT, A., (2015). Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (pp.357). Nevşehir, Turkey
OKUMUŞ, GÜLŞAH, ELİF YILDIZ, And ARZU AKPINAR-BAYİZİT. "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
OKUMUŞ, GÜLŞAH O. Et Al. "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.357, 2015
OKUMUŞ, G. YILDIZ, E. And AKPINAR-BAYİZİT, A. (2015) . "Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.357.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH OKUMUŞ YÜKÜNÇ Et Al. }, title={Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={357} }