G. OKUMUŞ Et Al. , "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.203-214, 2015
OKUMUŞ, G. Et Al. 2015. Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2 , 203-214.
OKUMUŞ, G., YILDIZ, E., & AKPINAR-BAYİZİT, A., (2015). Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi. U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 203-214.
OKUMUŞ, GÜLŞAH, ELİF YILDIZ, And ARZU AKPINAR-BAYİZİT. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi," U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 203-214, 2015
OKUMUŞ, GÜLŞAH O. Et Al. "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.203-214, 2015
OKUMUŞ, G. YILDIZ, E. And AKPINAR-BAYİZİT, A. (2015) . "Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi." U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.203-214.
@article{article, author={GÜLŞAH OKUMUŞ YÜKÜNÇ Et Al. }, title={Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi}, journal={U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={203-214} }