M. MALKOÇ Et Al. , "TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ," 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2014
MALKOÇ, M. Et Al. 2014. TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ. 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi .
MALKOÇ, M., CAN, Z., ABDULQUAYOOM, L., YILDIZ, O., & KOLAYLI, S., (2014). TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ . 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi
MALKOÇ, MELTEM Et Al. "TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ," 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 2014
MALKOÇ, MELTEM A. Et Al. "TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ." 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2014
MALKOÇ, M. Et Al. (2014) . "TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ." 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELTEM ARIKAN MALKOÇ Et Al. }, title={TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ}, congress name={4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={}, country={}, year={2014}}