N. N. ASLAN Et Al. , "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu," Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , 2017
ASLAN, N. N. Et Al. 2017. 40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar .
ASLAN, N. N., KANGALGİL, M., & YARDIMCI, H., (2017). 40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu . Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar
ASLAN, NAZLI, MELDA KANGALGİL, And HÜLYA YARDIMCI. "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu," Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar, 2017
ASLAN, NAZLI N. Et Al. "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu." Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , 2017
ASLAN, N. N. KANGALGİL, M. And YARDIMCI, H. (2017) . "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu." Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar .
@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI NUR ASLAN ÇİN Et Al. }, title={40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme ve Kullanılma Durumu}, congress name={Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar}, city={}, country={}, year={2017}}