F. KUTLU ONAY And C. KÖSE, "TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ," Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017) , Düzce, Turkey, pp.98, 2017
KUTLU ONAY, F. And KÖSE, C. 2017. TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ. Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017) , (Düzce, Turkey), 98.
KUTLU ONAY, F., & KÖSE, C., (2017). TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ . Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017) (pp.98). Düzce, Turkey
KUTLU ONAY, FUNDA, And CEMAL KÖSE. "TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ," Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017), Düzce, Turkey, 2017
KUTLU ONAY, FUNDA K. And KÖSE, CEMAL. "TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ." Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017) , Düzce, Turkey, pp.98, 2017
KUTLU ONAY, F. And KÖSE, C. (2017) . "TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ." Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017) , Düzce, Turkey, p.98.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FUNDA KUTLU ONAY And author={CEMAL KÖSE}, title={TEKRARLILIK PARAMETRELERİ İLE EPİLEPTİK VE SAĞLIKLI BİREYLERİN AYIRT EDİLMESİ}, congress name={Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu (UMAS’2017)}, city={Düzce}, country={Turkey}, year={2017}, pages={98} }