S. KORAL And S. KÖSE, "Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi," Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4, pp.551-554, 2005
KORAL, S. And KÖSE, S. 2005. Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi. Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4 , 551-554.
KORAL, S., & KÖSE, S., (2005). Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi. Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4, 551-554.
KORAL, SERKAN, And SEVİM KÖSE. "Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi," Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4, 551-554, 2005
KORAL, SERKAN And KÖSE, SEVİM. "Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi." Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4, pp.551-554, 2005
KORAL, S. And KÖSE, S. (2005) . "Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi." Türk Sucul Yaşam Dergisi , vol.3, no.4, pp.551-554.
@article{article, author={SERKAN KORAL And author={SEVİM KÖSE}, title={Tütsülenmiş hamsinin Engraulis encrasicolus L 1758 buzdolabı koşullarında 4 C 1 depolanması esnasında kalite değişimlerinin belirlenmesi}, journal={Türk Sucul Yaşam Dergisi}, year=2005, pages={551-554} }