O. T. Okan Et Al. , "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler," Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-59, 2013
Okan, O. T. Et Al. 2013. Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler. Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13 , 48-59.
Okan, O. T., Varlıbaş, H., Öz, M., & Deniz, İ., (2013). Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler. Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, 48-59.
Okan, ONUR Et Al. "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler," Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, 48-59, 2013
Okan, ONUR T. Et Al. "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler." Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-59, 2013
Okan, O. T. Et Al. (2013) . "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler." Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-59.
@article{article, author={ONUR TOLGA OKAN Et Al. }, title={Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler}, journal={Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={48-59} }