O. T. OKAN Et Al. , "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler," Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-60, 2013
OKAN, O. T. Et Al. 2013. Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler. Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13 , 48-60.
OKAN, O. T., VARLIBAŞ, H., ÖZ, M., & DENİZ, İ., (2013). Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler. Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, 48-60.
OKAN, ONUR Et Al. "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler," Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, 48-60, 2013
OKAN, ONUR T. Et Al. "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler." Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-60, 2013
OKAN, O. T. Et Al. (2013) . "Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler." Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.48-60.
@article{article, author={ONUR TOLGA OKAN Et Al. }, title={Antioksidan Analiz Yöntemleri ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Antioksidan Kaynağı Olarak Kullanılabilecek Odun Dışı Bazı Bitkisel Ürünler}, journal={Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={48-60} }