M. UÇAR Et Al. , "Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri," Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2, pp.72-75, 2018
UÇAR, M. Et Al. 2018. Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri. Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2 , 72-75.
UÇAR, M., KURAL, B., BULUT, V. N., ALİYAZICIOĞLU, R., Kopuz, M., DEĞER, O., ... CENGİZ, S.(2018). Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri. Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2, 72-75.
UÇAR, MELTEM Et Al. "Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri," Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2, 72-75, 2018
UÇAR, MELTEM Et Al. "Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri." Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2, pp.72-75, 2018
UÇAR, M. Et Al. (2018) . "Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri." Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.2, pp.72-75.
@article{article, author={MELTEM UÇAR Et Al. }, title={Bursa İlinde Üretimi Yapılan Arı Sütünde Bakır, Çinko, Magnezyum ve Kalsiyum Düzeyleri}, journal={Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={72-75} }