M. ATAMER Et Al. , "Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.," GIDA , vol.22, no.5, pp.317-325, 1997
ATAMER, M. Et Al. 1997. Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.. GIDA , vol.22, no.5 , 317-325.
ATAMER, M., YAMANER, N., ODABAŞI, S., TAMUÇAY, B., & ÇİMER, A., (1997). Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.. GIDA , vol.22, no.5, 317-325.
ATAMER, METİN Et Al. "Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.," GIDA , vol.22, no.5, 317-325, 1997
ATAMER, METİN Et Al. "Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.." GIDA , vol.22, no.5, pp.317-325, 1997
ATAMER, M. Et Al. (1997) . "Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.." GIDA , vol.22, no.5, pp.317-325.
@article{article, author={METİN ATAMER Et Al. }, title={Laktoperoksidaz / Tiyosiyanat / Hidrojen peroksit sisteminin aktivasyonu ile korunmuş sütler ile bunlardan üretilen teleme ve Kaşar Peynirlerinin mikrobiyolojik özellikleri. Gıda, 22 (5):317-325.}, journal={GIDA}, year=1997, pages={317-325} }