S. Koral Et Al. , "Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
Koral, S. Et Al. 2011. Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , (Antalya, Turkey), 1.
Koral, S., KÖSE, S., & TUFAN, B., (2011). Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu (pp.1). Antalya, Turkey
Koral, Serkan, SEVİM KÖSE, And BEKİR TUFAN. "Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu, Antalya, Turkey, 2011
Koral, Serkan Et Al. "Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
Koral, S. KÖSE, S. And TUFAN, B. (2011) . "Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Serkan Koral Et Al. }, title={Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }