O. YILDIZ Et Al. , "Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6, pp.44-51, 2010
YILDIZ, O. Et Al. 2010. Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6 , 44-51.
YILDIZ, O., Şahin, H., KARA, M., ALİYAZICIOĞLU, R., TARHAN, O., & KOLAYLI, S., (2010). Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi. AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6, 44-51.
YILDIZ, OKTAY Et Al. "Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi," AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6, 44-51, 2010
YILDIZ, OKTAY Et Al. "Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6, pp.44-51, 2010
YILDIZ, O. Et Al. (2010) . "Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi." AKADEMİK GIDA , vol.8, no.6, pp.44-51.
@article{article, author={OKTAY YILDIZ Et Al. }, title={Maillard Reaksiyonları ve Reaksiyon Ürünlerinin Gıdalardaki Önemi}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2010, pages={44-51} }