Atıf Formatları
Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. TUFAN Et Al. , "Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Rize, Turkey, pp.1, 2009

TUFAN, B. Et Al. 2009. Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi. 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , (Rize, Turkey), 1.

TUFAN, B., KÖSE, S., Koral, S., & ŞİRİN, C., (2009). Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi . 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu (pp.1). Rize, Turkey

TUFAN, BEKİR Et Al. "Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu, Rize, Turkey, 2009

TUFAN, BEKİR Et Al. "Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Rize, Turkey, pp.1, 2009

TUFAN, B. Et Al. (2009) . "Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu , Rize, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BEKİR TUFAN Et Al. }, title={Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi}, congress name={15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }