R. REİS Et Al. , "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri," Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.224, 1916
REİS, R. Et Al. 1916. Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri. Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 224.
REİS, R., Sipahi, H., & Aydın, A., (1916). Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri . Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.224). İstanbul, Turkey
REİS, RENGİN, Hande Sipahi, And Ahmet Aydın. "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri," Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 1916
REİS, RENGİN Et Al. "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri." Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.224, 1916
REİS, R. Sipahi, H. And Aydın, A. (1916) . "Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri." Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.224.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RENGİN REİS Et Al. }, title={Bitki Çaylarının Tüketiminin Hematolojik Parametreler Üzerine Muhtemel Etkileri}, congress name={Gıda, Metabolizma &Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1916}, pages={224} }