F. S. SEZEN Et Al. , "Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı," II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.30, 2018
SEZEN, F. S. Et Al. 2018. Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı. II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , (Eskişehir, Turkey), 30.
SEZEN, F. S., BARUT, E. N., BARUT, B., & DOĞU, A. H., (2018). Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı . II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi (pp.30). Eskişehir, Turkey
SEZEN, FERİDE Et Al. "Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı," II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi, Eskişehir, Turkey, 2018
SEZEN, FERİDE S. Et Al. "Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı." II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.30, 2018
SEZEN, F. S. Et Al. (2018) . "Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı." II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Eskişehir, Turkey, p.30.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FERİDE SENA SEZEN Et Al. }, title={Kooperatifçilik İlkeleri ve Uygulamaları Dersinin Eczacılık Eğitimine Katkısı}, congress name={II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2018}, pages={30} }