N. N. Aslan Et Al. , "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu," Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , İzmir, Turkey, pp.76, 2017
Aslan, N. N. Et Al. 2017. 40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , (İzmir, Turkey), 76.
Aslan, N. N., KANGALGİL, M., & Yardımcı, H., (2017). 40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu . Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar (pp.76). İzmir, Turkey
Aslan, Nazlı, MELDA KANGALGİL, And Hülya Yardımcı. "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu," Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Turkey, 2017
Aslan, Nazlı N. Et Al. "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu." Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , İzmir, Turkey, pp.76, 2017
Aslan, N. N. KANGALGİL, M. And Yardımcı, H. (2017) . "40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu." Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar , İzmir, Turkey, p.76.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nazlı Nur Aslan Et Al. }, title={40-64 Yaş Arası Yetişkinlerde Fonksiyonel Besin Olarak Fermente Süt Ürünlerinin Tüketilme Ve Kullanılma Durumu}, congress name={Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2017}, pages={76} }