E. GÜMÜŞKAYA Et Al. , "Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler," Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4, pp.14-21, 2003
GÜMÜŞKAYA, E. Et Al. 2003. Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler. Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4 , 14-21.
GÜMÜŞKAYA, E., Serin, Z., Ondaral, S., & Ustaömer, D., (2003). Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler. Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4, 14-21.
GÜMÜŞKAYA, ESAT Et Al. "Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler," Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4, 14-21, 2003
GÜMÜŞKAYA, ESAT Et Al. "Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler." Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4, pp.14-21, 2003
GÜMÜŞKAYA, E. Et Al. (2003) . "Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler." Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi , vol.4, pp.14-21.
@article{article, author={ESAT GÜMÜŞKAYA Et Al. }, title={Buğday (Triticum aestevum L.) Sapı Soda-Oksijen Kağıt Hamurunun Kimyasal ve Kristal Yapısı ile Optik Özellikleri Arasındaki İlişkiler}, journal={Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={14-21} }