O. YILDIZ Et Al. , "Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları," GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.47-56, 2011
YILDIZ, O. Et Al. 2011. Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1 , 47-56.
YILDIZ, O., ALİYAZICIOĞLU, R., Şahin, H., Aydın, Ö., & KOLAYLI, S., (2011). Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 47-56.
YILDIZ, OKTAY Et Al. "Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları," GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 47-56, 2011
YILDIZ, OKTAY Et Al. "Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları." GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.47-56, 2011
YILDIZ, O. Et Al. (2011) . "Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları." GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.47-56.
@article{article, author={OKTAY YILDIZ Et Al. }, title={Ak dut (Morus alba) Pekmezi, Pestili ve Kömesinin Üretim Metotları}, journal={GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ}, year=2011, pages={47-56} }