S. KÖSE Et Al. , "Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma," Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4, pp.35-48, 2000
KÖSE, S. Et Al. 2000. Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma. Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4 , 35-48.
KÖSE, S., Ay, S., & Yücel, U., (2000). Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma. Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4, 35-48.
KÖSE, SEVİM, Serap Ay, And Uzuncan Yücel. "Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma," Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4, 35-48, 2000
KÖSE, SEVİM Et Al. "Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma." Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4, pp.35-48, 2000
KÖSE, S. Ay, S. And Yücel, U. (2000) . "Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma." Ege Su Ürünleri Dergisi , vol.17, no.3-4, pp.35-48.
@article{article, author={SEVİM KÖSE Et Al. }, title={Trabzon da satılan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolanmalarında meydana gelen kimyasal ve duyusal kalite değişimleri üzerine bir araştırma}, journal={Ege Su Ürünleri Dergisi}, year=2000, pages={35-48} }