Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Royal Jelly: Proteins and Peptides

Journal of Apitherapy and Nature, vol.2, no.2, pp.59-70, 2020 (Refereed Journals of Other Institutions) Creative Commons License Sustainable Development

Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi

U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, vol.29, no.2, pp.203-214, 2015 (National Refreed University Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Comparison Of Total Phenolic Substance Of Propolis Extracts In Water And Ethanol

3rd International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Turkey, 16 - 18 April 2019, pp.538

Romanya’dan toplanan arı polenlerinin fizikokimyasal ve antioksidan özellikleri

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15 - 19 October 2018, pp.179-187

Organik Zeytinyağı ve Önemi

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Turkey, 6 - 09 November 2015, pp.54

Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 28 - 30 April 2015, pp.357

Books & Book Chapters

ANTİOKSİDAN PEPTİTLER:Oluşum mekanizmaları, İzolasyon Teknikleri, Kaynakları

in: Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof.Dr.Sevgi KOLAYLI,Doç.Dr. Hüseyin ŞAHİN, Editor, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, pp.186-198, 2018