Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kayısı Çekirdeği Soğuk Pres Kekinden Kat...
Kayısı Çekirdeği Soğuk Pres Kekinden Katma Değeri Yüksek Ürünler(Kahve, Ezme, Zar tozu) Elde Edilmesi
Yıldız O.
,
Hayaloğlu A. A.(Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2020 - 2022
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Mart 2020
Bitiş Tarihi:
Mart 2022