Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kokulu Üzüm (Vitis labrusca L)ün Antosiy...
Kokulu Üzüm (Vitis labrusca L)ün Antosiyanin ve Resveratrol İçeriği ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
AYAZ F. A.
(Yürütücü),
ÇOLAK N.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2016 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Şubat 2016
Bitiş Tarihi:
Haziran 2017