Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurul...
Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurulmuş Kiraz Domatesin Kalitesi Üzerine Etkileri
Ersus S.(Yürütücü)
,
Değirmenci A.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2014 - 2015
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Haziran 2014
Bitiş Tarihi:
Mart 2015