A Preliminary Study on the Physicochemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Purslane and/or Cayenne Pepper Added Drinking Yogurt, A Traditional Anatolian Beverage


DEĞİRMENCİ A., ER KEMAL M., BOYRACI G. M., KEMAL M., YILDIZ O.

Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi, cilt.11, sa.2, ss.486-495, 2021 (Hakemli Dergi) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 11 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.31466/kfbd.931444
  • Dergi Adı: Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.486-495
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Adresli: Evet