Geleneksel Bir Anadolu İçeceği olan Semizotu ve/veya Acı Biber İlaveli Ayranın Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma


Değirmenci A., Er Kemal M., Boyracı G. M., Kemal M., Yıldız O.

The Black Sea Journal of Sciences, cilt.11, sa.2, ss.486-495, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 11 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.31466/kfbd.931444
  • Dergi Adı: The Black Sea Journal of Sciences
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.486-495
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Adresli: Evet