Desteklenen Projeler
-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar
-
2018 - 2019 Trabzon İlinde 20 Yaş ve Üzeri Bireylerde Toksoplazma Gondii Seroprevalansı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BEYHUN N. E. (Yürütücü), KARAKULLUKÇU S., ÇAN G., KAKLIKKAYA N., TOPBAŞ M., BURUK C. K.
-
2017 - 2018 Tatlı Sulardan İzole Edilen Alglerin Biyoaktif Madde yönünden Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KILIÇ A. O. (Yürütücü), TORAMAN B., TABBOUCHE S., BURUK C. K.
-
2016 - 2018 Doğu Karadeniz Propolis Örneklerinin Herpes Simpleks Virüs Tip 1 Üzerine Antiviral Etkilerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAKLIKKAYA N. (Yürütücü), CORA M., KILIÇ A. O., BURUK C. K., ÖZKAYA A. K., KOLAYLI S.
-
2016 - 2017 Erişkin yatan hastalarda nonbakteriyemik ve bakteriyemik üriner sistem enfeksiyonu etkeni olan Escherichia coli suşlarında bazı virulans genlerinin varlıklarının araştırılması ve karşılaştırılması Investigation and comparison of prevalence of some virulence factors in Escherichia coli causing urinary tract infection in adult inpatients with and without bacteremia
-
2016 - 2017 Kronik Hepatitis B Virüsü (HBV) enfeksiyonu olan ve HBV'ye karşı doğal bağışık bireylerde STING ekspresyon düzeylerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAKLIKKAYA N. (Yürütücü), KASAP B., BURUK C. K., ÖZKAYA E., AYDIN F.
-
2015 - 2017 Kan Kültürlerinden İzole Edilen Escherichia coli Suşlarında İntegron Gen Kasetlerinin Moleküler Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KILIÇ A. O. (Yürütücü), BAYRAMOĞLU G., ÖZGÜMÜŞ O. B., REİS A., BURUK C. K.
-
2015 - 2016 Farklı Periodontal Hastalık Gruplarında Subgingival Plaktaki H. pylori prevalansının belirlenmesi