WoS Araştırma Alanları:
Beslenme Ve Diyetetik, Farmakoloji Ve Toksikoloji, Kimya Tıbbi, Biyokimyasal Araştırma Yöntemleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Malzeme Bilimi Biyomateryal, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Temel Bilimler (Sci), Bitki Bilimleri, Yaşam Bilimleri (Life), Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Tarım Bilimleri, Kimya, Malzeme Bilimi, Biyoloji Ve Biyokimya, Farmakoloji Ve Eczacılık
Avesis Araştırma Alanları:
Tıp, Sağlık Bilimleri, Temel Tıp Bilimleri, Biyokimya, Eczacılık, Temel Eczacılık Bilimleri, Analitik Kimya, Biyokimya, Genel Kimya, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Kimya, Analitik Kimya, Ayırma Teknikleri, Biyoanalitik Yöntemler, Farmasötik Analizler, Gıda Analizleri, Kromatografi, Spektroskopik Yöntemler, Biyokimya, Aminoasitler, Biyoorganik Kimya, Biyosentez, Biyotransformasyon, Enzim Kinetiği, Eser Elementler, Terpenler, Yağ asitleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler
İletişim
- E-posta
- mkucuk@ktu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.ktu.edu.tr//mkucuk
- İş Telefonu
- +90 462 377 2491
- Fax Telefonu
- +90 462 325 3196
- Ofis
- A Blok - 108
- Posta Adresi
- K.T.Ü. Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, 61080, TRABZON