Atıf İçin Kopyala
KÖSE S., Pompe M., TUFAN B., Veber M., Kočar D., Petkovsek E.
UKRAINIAN FOOD JOURNAL, cilt.10, sa.1, ss.112-123, 2021 (ESCI)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
10
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2021
-
Doi Numarası:
10.24263/2304-974x-2021-10-1-10
-
Dergi Adı:
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.112-123
-
Anahtar Kelimeler:
Brook trout, Fish, Soup, Fatty acid, Mineral, Nutritional value, FATTY-ACID-COMPOSITION, CAROTENOIDS, QUALITY
-
Karadeniz Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Introduction. The aim of this study is to estimate the nutritional value of fish soup from cultured brook trout in terms of a healthy diet for human consumption.