Atıf İçin Kopyala
AYAZ F. A., Torun H., Ozel A., Col M., DURAN C., Sesli E., ...Daha Fazla
TURKISH JOURNAL OF BIOCHEMISTRY-TURK BIYOKIMYA DERGISI, cilt.36, sa.3, ss.213-221, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
36
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2011
-
Dergi Adı:
TURKISH JOURNAL OF BIOCHEMISTRY-TURK BIYOKIMYA DERGISI
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.213-221
-
Anahtar Kelimeler:
Chemical composition, ash, moisture, carbohydrate, fat, nitrogen, protein, wild mushroom, major and trace elements, CHEMICAL-COMPOSITION, FRUITING BODIES, TRACE-ELEMENTS, ORGANIC-ACIDS, HEAVY-METALS, ANTIOXIDANT ACTIVITY, MINERAL-CONTENT, SAMPLES, MACROFUNGI
-
Karadeniz Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Objectives: The aim of this study is to profile the nutritional content of eight edible mushrooms collected from East Black Sea region in Turkey.