Atıf İçin Kopyala
Erem E., Akdeniz E., Çayir M., İçyer N. C., Toker Ö. S.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.60, ss.1-2, 2023 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
60
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.1007/s13197-023-05885-y
-
Dergi Adı:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, ABI/INFORM, Agricultural & Environmental Science Database, Analytical Abstracts, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, INSPEC, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-2
-
Karadeniz Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet