Öğr. Gör. Dr. MERYEM NUR KANTEKİN ERDOĞAN


Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Temel Bilimler (Sci)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojisi, Yağ Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: Kantekin-Erdogan Meryem Nur, Kantekin Meryem Nur

Metrikler

Yayın

24

Atıf (WoS)

60

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

65

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

109

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2014 - 2020

2014 - 2020

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2011 - 2014

2011 - 2014

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2006 - 2011

2006 - 2011

Lisans

Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2009 - 2010

2009 - 2010

Lisans

Kobenhavns Universitet (University of Copenhagen), Faculty of Science, Food Science, Danimarka

Yaptığı Tezler

2020

2020

Doktora

Bitkisel yağların rafinasyonunda ön asitlik gidermenin 3-kloropropan-1,2-diol ve glisidil esterleri oluşumuna etkisi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2014

2014

Yüksek Lisans

Kısmi gliseritlerin mayonezin emülsiyon stabilitesi ve reolojisi üzerine etkisi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi

2021

2021

Gıda Etiketleme Kuralları ve Etiket Oluşturma Eğitimi

Mesleki Eğitim

Kaizen Class

2021

2021

Gıda Katkı Maddeleri Eğitimi

Mesleki Eğitim

Kaizen Class

2020

2020

Eğiticinin Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Diğer

2017

2017

Türk Patent ve Marka Kurumu Patent ve Faydalı Model Ön Araştırma Eğitimi

Sınai Haklar, Fikri Mülkiyet Hakları, Patent, Lisanslama

Türk Patent Enstitüsü

2015

2015

TÜBİTAK ULAKBİM Editör ve Yazar Eğitim Semineri

Mesleki Eğitim

TÜBİTAK

2014

2014

WİLEY Uluslararası Dergilerde Makale Yazma Eğitimi

Mesleki Eğitim

WİLEY

Araştırma Alanları

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Teknolojisi

Yağ Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2011 - 2020

2011 - 2020

Araştırma Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Matematik I

Ön Lisans

Ön Lisans

İstatistik (Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı)

Ön Lisans

Ön Lisans

Enstrümantal Analiz

Ön Lisans

Ön Lisans

Enstümantal Analiz

Ön Lisans

Ön Lisans

Laboratuvar Teknikleri II (Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı)

Ön Lisans

Ön Lisans

İstatistik (Gıda Teknolojisi Programı)

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2024

2024

Bleaching Efficiency of Hazelnut Oil Before and After Pre-Deacidification

YANIK TURAN Z. N., KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TEKİN A.

5th Yabited Fats and Oils Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024

2024

2024

The Effects Of Different Refining Methods On The Tocopherol Content Of Hazelnut Oil

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., Emektar K., TEKİN A.

II. International Apitherapy And Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 08 Mayıs 2024

2019

2019

Skualenin Yapısı, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TEKİN A., Emektar K.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019

2019

2019

Isıl İşlem Görmüş Gıdalarda Furan Oluşumu

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., Emektar K., TEKİN A.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019

2019

2019

Oleojellerin Oksidatif Stabilitesi

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TEKİN A., Emektar K.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019

2018

2018

The Influence Of Black Cumin Oil On Oxidative Stability Of Mayonnaise

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TAT T., ÖZDEMİR N., TEKİN A.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018

2018

2018

Does Trans Acid Form in Deep Fat Frying?.

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TAT T., TEKİN A.

3th. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Eylül - 12 Ekim 2018

2017

2017

Optimization of Surfactant Assisted Extraction of Microalgae.

KANTEKİN ERDOĞAN M. N.

15th Euro Fed Lipid Congress, İsveç, 27 - 30 Ağustos 2017

2012

2012

Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmiş Sızma Zeytinyağlarının Depolama Stabilitesi

KANTEKİN ERDOĞAN M. N.

Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2012


Burslar

2012 - 2012

2012 - 2012

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Yüksek Lisans Araştırma Bursu

Üniversite

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 45

h-indeksi (WOS): 3