Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (1)
2. Effects of pre-deacidification on 3-MCPDE and GE contents of high-acid oils during refining
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.11, ss.8172-8180, 2024 (SCI-Expanded)
5. Bitkisel Yağlarda 3-Monokloropropan-1,2-diol (3-MCPD) ve Glisidil Esterleri Oluşumu ve Azaltılması.
AKADEMIK GIDA
, cilt.18, sa.1, ss.96-104, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
1. The Impact of Pre-Deacidification Conditions on Free Fatty Acid, Tocopherol, Diglyceride, 3-Monochloropropane-1,2-diol Esters, and Glycidyl Esters Levels in Hazelnut Oil
5th Yabited Fats and Oils Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, (Özet Bildiri)
2. Bleaching Efficiency of Hazelnut Oil Before and After Pre-Deacidification
5th Yabited Fats and Oils Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, (Özet Bildiri)
4. Influence of fatty acid composition on furan formation during heat processes.
17th Euro Fed Lipid Congress, İspanya, 20 - 23 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
5. Skualenin Yapısı, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
6. Isıl İşlem Görmüş Gıdalarda Furan Oluşumu
Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
7. Oleojellerin Oksidatif Stabilitesi
Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
8. The Influence Of Black Cumin Oil On Oxidative Stability Of Mayonnaise
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
9. Does Trans Acid Form in Deep Fat Frying?.
3th. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Eylül - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
10. Optimization of Surfactant Assisted Extraction of Microalgae.
15th Euro Fed Lipid Congress, İsveç, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
11. Bitkisel Yağlarda 3-MCPD ve GE'lerin Azaltılması Üzerine Yapılan Çalışmalar. Yabited III
Yabited III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
12. Effect of Black Cumin Oil on Oxidative Stability and Sensory Characteristics of Mayonnaise
14th Euro Fed Lipid Congress, GENT, Belçika, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
13. Kısmi Gliseritlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
14. Doğal ve Yapay Antioksidanların Rafine Ayçiçek Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
15. Mono and Diglyceride Production by Transesterification of Refined Oil
12th Euro Fed Lipid Congress, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
16. Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmiş Sızma Zeytinyağlarının Depolama Stabilitesi
Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
17. Zeytin ve Zeytinyağında Doğal Olarak Bulunan Fenolik Bileşiklerin Yağ/Su Emülsiyonlarındaki Arayüzey Davranışları ve Antioksidan Aktiviteleri
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
