-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü
-
2020 - 2022 Doç. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü
-
2019 - 2020 Doç. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2014 - 2019 Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri
-
2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.
Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya
-
2001 - 2003 Araştırma Görevlisi
Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya
-
2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2016 MYO Müdürü
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu
-
2010 - 2016 Senato Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi, Rektörlük
-
2010 - 2012 Bölüm Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Myo, Su Ürünleri
-
2010 - 2016 Yardımcı Doçent Doktor
Gümüşhane Üniversitesi, Yardımcı Doçent Doktor
-
2012 - 2012 ERASMUS, Öğretim elemanı ders verme hareketliliği
Alexander Technological Educational Institution of Thessaloniki, ERASMUS, Öğretim elemanı ders verme hareketliliği
-
2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Doktor
Kafkas Üniversitesi, Araştırma Görevlisi Doktor
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Araştırma Görevlisi
-
2001 - 2003 Araştırma Görevlisi
Kafkas Üniversitesi, Araştırma Görevlisi
-
Doktora
Biyoteknolojik Organik Bileşenlerin Yapı Aydınlatma Teknikleri
-
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans Tezi
Gıdalarda Mikrodalga Uygulamaları
Doğal Ürünler
Fenolik Bileşikler ve Doğal Renk Maddeleri
Doğal Ürünler ve Yapı Aydınlatma Teknikleri
Gıda Mühendisliğinde Araştırma ve Uygulama Teknikleri
-
Lisans
İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim(İÖ)
Mesleki Teknik İngilizce-II
Bitirme Tezi
İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim
Gıda Analiz Teknikleri-II (İÖ)
Bitirme Tezi (İÖ)
Organik Kimya
Organik Kimya
Mesleki Teknik İngilizce-II (İÖ)
Temel Kimya (İÖ)
Aroma Kimyası(İÖ)
Mesleki Teknik İngilizce-I (İÖ)
Aroma Kimyası
Genel Kimya Laboratuvarı-II (İÖ)
Mesleki Teknik İngilizce-I
Genel Kimya-II
Genel Kimya Laboratuvarı-I (İÖ)
Temel Kimya
Genel Kimya Laboratuarı-II
Genel Kimya-I
Organik Kimya (İÖ)
Genel Kimya Laboratuvarı-I
Gıda Analiz Teknikleri-II
-
Ön Lisans
Kimya-II
Genel Kimya II
Laboratuvar Teknikleri
Kimya-I
Mesleki Deneyim
Genel Kimya I
Enstrumental Analiz
Laboratuvar Teknikleri II
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Çevre Koruma
Kalite Yönetim Sistemleri
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (İÖ)
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı(İÖ)
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
-
Lignoselülozik Gıda Atıklarınfan HMF Üretimi
A.Muslu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021
-
Artvin Yöresinde Elde Edilen Kaya Balının Fizikokimyasal Ve Biyolojik Özelliklerinin Kestane ve Çiçek Balları İle Karşılaştırılması
H.Karamehmet(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gümüşhane Yöresi Çiçek Ballarının Kalite Özellikleri ve Biyolojik Aktiviteler
M.Kalafat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Et İşleme Tesisinde Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin (ISO 22000) Uygulanması
A.Bülbül(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020
-
Çay Fabrikalarında ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanabilirliği
C.Dilek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019
-
Ayı Üzümü (Vaccinium arctostaphytos)’nün Gıda Renklendiricisi Olarak Kullanımı
S.Girgin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
-
Mikrodalga yöntemi ile 3’-azaflavon/flavono bileşiklerinin sentezi, N-alkil türevleri, katalitik hidrojensayon reaksiyonları ve biyolojik aktiviteleri