Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 9
  • 2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü

  • 2020 - 2022 Doç. Dr.

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü

  • 2019 - 2020 Doç. Dr.

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2014 - 2019 Doç. Dr.

    Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.

    Gümüşhane Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2012 Yrd. Doç. Dr.

    Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri

  • 2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.

    Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya

  • 2003 - 2008 Araştırma Görevlisi

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya

  • 2001 - 2003 Araştırma Görevlisi

    Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya

Yönetimsel Görevler 4
  • 2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2016 MYO Müdürü

    Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu

  • 2010 - 2016 Senato Üyesi

    Gümüşhane Üniversitesi, Rektörlük

  • 2010 - 2012 Bölüm Başkanı

    Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Myo, Su Ürünleri

Akademi Dışı Deneyim 5
  • 2010 - 2016 Yardımcı Doçent Doktor

    Gümüşhane Üniversitesi, Yardımcı Doçent Doktor

  • 2012 - 2012 ERASMUS, Öğretim elemanı ders verme hareketliliği

    Alexander Technological Educational Institution of Thessaloniki, ERASMUS, Öğretim elemanı ders verme hareketliliği

  • 2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Doktor

    Kafkas Üniversitesi, Araştırma Görevlisi Doktor

  • 2003 - 2008 Araştırma Görevlisi

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Araştırma Görevlisi

  • 2001 - 2003 Araştırma Görevlisi

    Kafkas Üniversitesi, Araştırma Görevlisi

Verdiği Dersler 45
  • Doktora

    Biyoteknolojik Organik Bileşenlerin Yapı Aydınlatma Teknikleri

  • Yüksek Lisans

    Yüksek Lisans Tezi

    Gıdalarda Mikrodalga Uygulamaları

    Doğal Ürünler

    Fenolik Bileşikler ve Doğal Renk Maddeleri

    Doğal Ürünler ve Yapı Aydınlatma Teknikleri

    Gıda Mühendisliğinde Araştırma ve Uygulama Teknikleri

  • Lisans

    İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim(İÖ)

    Mesleki Teknik İngilizce-II

    Bitirme Tezi

    İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim

    Gıda Analiz Teknikleri-II (İÖ)

    Bitirme Tezi (İÖ)

    Organik Kimya

    Organik Kimya

    Mesleki Teknik İngilizce-II (İÖ)

    Temel Kimya (İÖ)

    Aroma Kimyası(İÖ)

    Mesleki Teknik İngilizce-I (İÖ)

    Aroma Kimyası

    Genel Kimya Laboratuvarı-II (İÖ)

    Mesleki Teknik İngilizce-I

    Genel Kimya-II

    Genel Kimya Laboratuvarı-I (İÖ)

    Temel Kimya

    Genel Kimya Laboratuarı-II

    Genel Kimya-I

    Organik Kimya (İÖ)

    Genel Kimya Laboratuvarı-I

    Gıda Analiz Teknikleri-II

  • Ön Lisans

    Kimya-II

    Genel Kimya II

    Laboratuvar Teknikleri

    Kimya-I

    Mesleki Deneyim

    Genel Kimya I

    Enstrumental Analiz

    Laboratuvar Teknikleri II

    Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

    Çevre Koruma

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (İÖ)

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı(İÖ)

    Araştırma Yöntem ve Teknikleri

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı