Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü
-
2020 - 2022 Doç. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü
-
2019 - 2020 Doç. Dr.
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2014 - 2019 Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri
-
2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.
Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya
-
2001 - 2003 Araştırma Görevlisi
Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya
Yönetimsel Görevler
-
2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2016 MYO Müdürü
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Meslek Yüksekokulu
-
2010 - 2016 Senato Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi, Rektörlük
-
2010 - 2012 Bölüm Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Kürtün Myo, Su Ürünleri
Akademi Dışı Deneyim
-
2010 - 2016 Yardımcı Doçent Doktor
Gümüşhane Üniversitesi
-
2012 - 2012 ERASMUS, Öğretim elemanı ders verme hareketliliği
Alexander Technological Educational Institution of Thessaloniki
-
2008 - 2010 Araştırma Görevlisi Doktor
Kafkas Üniversitesi
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi
-
2001 - 2003 Araştırma Görevlisi
Kafkas Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Kimya-II
-
Ön Lisans Genel Kimya II
-
Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Kimya-I
-
Ön Lisans Mesleki Deneyim
-
Ön Lisans Genel Kimya I
-
Ön Lisans Enstrumental Analiz
-
Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri II
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tezi
-
Lisans İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim(İÖ)
-
Lisans Mesleki Teknik İngilizce-II
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Mikrodalga Uygulamaları
-
Lisans Bitirme Tezi
-
Lisans İş Organizasyonu ve Kişisel Gelişim
-
Doktora Biyoteknolojik Organik Bileşenlerin Yapı Aydınlatma Teknikleri
-
Yüksek Lisans Doğal Ürünler
-
Lisans Gıda Analiz Teknikleri-II (İÖ)
-
Lisans Bitirme Tezi (İÖ)
-
Lisans Organik Kimya
-
Yüksek Lisans Fenolik Bileşikler ve Doğal Renk Maddeleri
-
Lisans Organik Kimya
-
Yüksek Lisans Doğal Ürünler ve Yapı Aydınlatma Teknikleri
-
Lisans Mesleki Teknik İngilizce-II (İÖ)
-
Lisans Temel Kimya (İÖ)
-
Lisans Aroma Kimyası(İÖ)
-
Lisans Mesleki Teknik İngilizce-I (İÖ)
-
Lisans Aroma Kimyası
-
Lisans Genel Kimya Laboratuvarı-II (İÖ)
-
Lisans Mesleki Teknik İngilizce-I
-
Lisans Genel Kimya-II
-
Lisans Genel Kimya Laboratuvarı-I (İÖ)
-
Lisans Temel Kimya
-
Lisans Genel Kimya Laboratuarı-II
-
Lisans Genel Kimya-I
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendisliğinde Araştırma ve Uygulama Teknikleri
-
Lisans Organik Kimya (İÖ)
-
Lisans Genel Kimya Laboratuvarı-I
-
Ön Lisans Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
-
Ön Lisans Çevre Koruma
-
Lisans Gıda Analiz Teknikleri-II
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (İÖ)
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı(İÖ)
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Yönetilen Tezler
-
Lignoselülozik Gıda Atıklarınfan HMF Üretimi
A.Muslu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Artvin Yöresinde Elde Edilen Kaya Balının Fizikokimyasal Ve Biyolojik Özelliklerinin Kestane ve Çiçek Balları İle Karşılaştırılması
H.Karamehmet(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gümüşhane Yöresi Çiçek Ballarının Kalite Özellikleri ve Biyolojik Aktiviteler
M.Kalafat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Et İşleme Tesisinde Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin (ISO 22000) Uygulanması
A.Bülbül(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Çay Fabrikalarında ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanabilirliği
C.Dilek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ayı Üzümü (Vaccinium arctostaphytos)’nün Gıda Renklendiricisi Olarak Kullanımı
S.Girgin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Mikrodalga yöntemi ile 3’-azaflavon/flavono bileşiklerinin sentezi, N-alkil türevleri, katalitik hidrojensayon reaksiyonları ve biyolojik aktiviteleri