Desteklenen Projeler
-
2021 - 2024 Protein ve Lipit Oksidasyon Ürünlerinin Arı Sütü Tazeliğinin Belirlenmesinde Kullanilabilirliklerinin Aydınlatılmasi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOLAYLI S. (Yürütücü), MALKOÇ M., CAN Z., OKUMUŞ YÜKÜNÇ G., KARA Y.
-
2019 - 2021 BAZI TIBBİ AROMATİK BİTKİSEL ÜRÜNLER VE ARI ÜRÜNLERİNİN NİTRİK OKSİT SENTAZ (NOS) İNHİBİSYONLARI İLE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
-
2016 - 2017 ERKEK SIÇANLARDA SİGARA DUMANI MARUZİYETİ İLE OLUŞAN TESTİKULAR OKSİDATİF STRESE L-NAME'NİN (N-NİTRO L-ARGİNİN METİL ESTER) VE VİTAMİN E'NİN (ALFA-TOKOFEROLÜN) ETKİSİNİN İNCELENMESİ