Arş. Gör. ZEYNEP BERİN ÇELEBİ


Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık

Biyokimya


WoS Araştırma Alanları: Temel Bilimler (Sci)


Avesis Araştırma Alanları: Eczacılık, Temel Eczacılık Bilimleri, Biyokimya, Sağlık Bilimleri

Metrikler

Yayın

10

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3

Eğitim Bilgileri

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Yüksek Lisans

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2018 - 2022

2018 - 2022

Lisans

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye

2017 - 2018

2017 - 2018

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Türkiye

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Eczacılık

Temel Eczacılık Bilimleri

Biyokimya

Sağlık Bilimleri

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık

Makaleler

Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

2. Production and Investigation of Propolis-Loaded Zein Nanoparticles and Their Activity

Çelebi Z. B., Ülkeryıldız Balçık E., Takma D. K., Şahin H., Torun M., Yıldız O.

8. INTERNATIONAL MUĞLA BEEKEEPING AND PINE HONEY CONGRESS, Muğla, Türkiye, 24 - 27 Kasım 2024, (Özet Bildiri)

2024

2024

3. COMPARISON OF PHENOLIC COMPOSITIONS OF DIFFERENT COMMERCIAL ST. JOHN'S WORT (HYPERICUM PERFORATUM) OIL SAMPLES

Yaylacı Karahalil F., Çelebi Z. B., Çakır H. E., Karabina Ş.

GREEN CHEMISTRY APPLİCATIONS ON MEDİCİNAL AND AROMATİC PLANTS: HYPERİCUM AND RUSCUS SPEC INTERNATIONAL SYMPOSIUM, Artvin, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. Propolisin Biyokimyasal Özellikleri, Kozmetikteki Yeri ve Eczacılık Perspektifi

ÇELEBİ Z. B., TUNCA E.

ARI ÜRÜNLERİNİN BİYOKİMYASI VE TERAPÖTİK POTANSİYELİ, ARIKAN MALKOÇ MELTEM, Editör, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, ss.68-89, 2025

2025

2025

2. Balın Biyokimyasal Özellikleri ve Uygulamaları

TUNCA E., ÇELEBİ Z. B.

Arı Ürünlerinin Biyokimyası ve Terapötik Potansiyeli, ARIKAN MALKOÇ MELTEM, Editör, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, ss.90-110, 2025

Desteklenen Projeler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Bitki Temelli Süt Alternatifleri Antioksidan Kapasiteleri ve Fenolik İçeriklerinin Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KOLAYLI S. (Yürütücü), TUNCA E., YAYLACI KARAHALİL F., ÇELEBİ Z. B., KARABİNA Ş.

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

İsabella Üzümü İçeren Yüksek Katma Değerli Krem ve Losyon Üretilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

YILDIZ O. (Yürütücü), ÇELEBİ Z. B., DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.

2024 - 2025

2024 - 2025

Kristallenmiş balları çözmek için en ideal sıcaklık ve zaman aralığının belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KOLAYLI S. (Yürütücü), YILDIZ O., ÇELEBİ Z. B.

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Kasım 2024

Kasım 2024

Journal of Apitherapy and Nature

Hakemli Bilimsel Dergi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1