Process Research & Optimization for Food Innovation & Technology
Gıda inovasyonu ve teknolojisi alanında öncü araştırmalar yürüten ProFit Araştırma Grubu'nun resmi platformuna hoş geldiniz.
Son Eklenen Yayınlar
Bleaching of Hazelnut Oil Before and After Deacidification
European Journal of Lipid Science and Technology, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
Propolisin Obezite Üzerindeki Etkileri: Potansiyel Mekanizmalar ve Terapötik Kullanımın İncelenmesi
III. International Apitherapy and Nature Congress 2025, Baku, Azerbaycan, 21 - 23 Kasım 2025, cilt.1, sa.1, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
Bioactive Properties of Saffron-Fortified Glycolic Propolis Extracts
Pharmedicine Journal, cilt.2, sa.3, 2025 (Hakemli Dergi)
Physicochemical, Biochemical, and Chemometric Characterization of Oak Honey (Quercus spp.) From Kırklareli, Türkiye.
Chemistry & biodiversity, sa.1, 2025 (SCI-Expanded)
Karadeniz Bölgesi Çayları Üzerine Bir Araştırma: Kalite Parametreleri ve Ar-Ge ile Yeni Ürünlere Dönüşme Olanakları
Journal of Apitherapy and Nature, cilt.3, sa.2, ss.44-58, 2020 (Hakemli Dergi)
Fabrication of Novel Rosin-based Antibacterial Nanofibers for Particulate Matter Removal
JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT, cilt.33, sa.10, ss.4364-4377, 2025 (SCI-Expanded)
Optimization of phenolic acid extraction from Origanum species via novel deep eutectic solvents using response surface methodology
Journal of Food Measurement and Characterization, cilt.19, sa.9, ss.6528-6539, 2025 (SCI-Expanded)
A highly Active Bee Product: Propolis
International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life, Türkiye, 12 - 15 Haziran 2018, (Tam Metin Bildiri)
The Protein Profiles of Royal Jelly and Apilarnil
II. International Apitherapy And Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
Antioksidan Peptitler: Oluşum Mekanizmaları,İzolasyon Teknikleri, Kaynakları
Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof. Dr. Sevgi Kolaylı,Doç. Dr. Hüseyin Şahin, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1-192, 2018