İsabella Üzümü İçeren Yüksek Katma Değerli Krem ve Losyon Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor
Aronya İçeren Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor
Teknoloji Transfer Ofislerinin Hedef ve Performans Odaklı Desteklenmesi 2019 Yılı Çağrısı Hedef Odaklı Büyüme-2025 dönemi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2025 - Devam Ediyor
Otomotiv Sanayi için Termoplastik Matrisli Hibrit Kompozit Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - Devam Ediyor
Karadeniz Bölgesi'nden toplanacak olan bazı briyofit türlerinin antioksidan kapasiteleri, fenolik içerikleri ve enzim inhibisyon aktivitelerinin incelenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, Devam Ediyor
TTO’ların Hedef ve Performans Odaklı Desteklenmesi-Kurumsal Kapasite Geliştirme
TÜBİTAK Projesi, 1513 - Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı, 2022 - 2027
Doğal Yetişme Ortamından Elde Edilen Kara Mürverin (Sambucus nigra L. ) Meyve Özellikleri ve Kimyasal Karakterizasyonu
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2024 - 2027
DOĞU KARADENİZ GİRİŞİMCİLİK HAREKETİ
TÜBİTAK Projesi, 1601-Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P., 2023 - 2026
Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches
Erasmus Projesi, Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Avrupa Düzeyi, 2023 - 2026
Biyokömür Kullanarak Araçlar İçin Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Yakıt Sistemi Bileşenlerinin Geliştirilmesi ve Üretimi
TÜBİTAK - AB COST Projesi , 2023 - 2026
Biyokömür Kullanarak Araçlar için Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Yakıt Sistemi Bileşenleriniŋ Geliştirilmesi ve Üretimi
TÜBİTAK - AB COST Projesi , 2023 - 2026
Kollu Galeri Açma Makineleri için Yapay Zekâ Destekli Otonom Kazı Optimizasyon Sistemi Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2023 - 2026
Yüksek Basınçlı Homojenizasyon İşlemi ile Pirinç Proteini Mikrojeli Elde Edilmesi ve Bebek Formülü Üretiminde Kullanılması
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2024 - 2026
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Polygonum cognatum Meissn Madımak in Antioksidan Aktivitesi Fenolik Bileşen İçeriği ve Biyoerişilebilirliğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2024 - 2026
Fındık Yağı ve Propolis Vaksı Kullanılarak Elde Edilen Oleojellerin Termal ve Oksidadif Özelliklerinin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2025 - 2026
Yaşayan Kent İmgesinin Kentsel Anlatı Kodları İle Araştırılması (Unarcode©)
Öztürk E., Durmuş Öztürk S. (Yürütücü), Üstün Demirkaya F., Özbay A. Ş., Çıraklı M. Z., Yadigaroğlu H.
TÜBİTAK - AB COST Projesi , 2024 - 2026
Transnational Technology Transfer Network for Black Sea Basin - T3N-BSB
AB Destekli Diğer Projeler, 2024 - 2026
Artemisia spp bitki ekstraktlarının biyolojik aktivitesi ve Leptinotarsa decemlineata Coleoptera Chrysomelidae zararlısına karşı mikrosporidium patojenini ile birlikte entegre biyolojik mücadele potansiyelinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Alt Yapı, 2024 - 2025
Kokulu Kara Üzüm (Vitis labrusca L.) Kullanılarak Fonksiyonel Yumuşak Şeker Formülasyonu Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2024 - 2025
Farklı Ekstraksiyon Yöntemleriyle Üretilen Fındık Zarı Ekstraktlarının Soğuk Çay Üretiminde Kullanılması
TÜBİTAK Projesi, 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2024 - 2025
Teknoloji Transfer Ofislerinin Hedef ve Performans Odaklı Desteklenmesi 2019 Yılı ÇağrısıHedef Odaklı Büyüme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2024 - 2025
ANT FLORESAN PARMAK İZİ TOZU
TÜBİTAK Projesi, 1702 - Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı, 2022 - 2025
Protein ve Lipit Oksidasyon Ürünlerinin Arı Sütü Tazeliğinin Belirlenmesinde Kullanilabilirliklerinin Aydınlatılmasi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2024
Arı poleni ve arı ekmeğinin botanik orijinlerinin belirlenerek, kimyasal yapıları ve biyoerişilebilirliklerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - 2024
NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor
AB Destekli Diğer Projeler, 2023 - 2024
NEETs are Accessing to Market
AB IPA Projesi, 2023 - 2024
Arı Sütünün Tazelik Kriteri Olarak Protein ve Lipid Oksidasyon Ürünleri ile Bazı Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Kolaylı S. (Yürütücü), Okumuş Yükünç G.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2022 - 2024
Farklı Çözücü ve Ekstraksiyon Şartlarının Propolis Özütlerinin Biyolojik Aktivitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2024
SU BAZLI ANADOLU PROPOLİS EKSTRAKTLARININ OBEZ OLUŞTURULMUŞ FARELERDE ANTİOBEZİTE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2024
Apiterapik Değeri Olan Fermente Bir Ürün: Endüstriyel Perga
TÜBİTAK Projesi, 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, 2022 - 2024
Strategic Management Agility and Right Technologies for Youth- SMART Youth
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2022 - 2024
Teknoloji Transfer Ofislerinin Hedef ve Performans Odaklı Desteklenmesi 2019 Yılı Çağrısı Kurumsal Kapasite Geliştirme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2023
Soya içeceği ve inek sütünden üretilen peynirlerin LC-QTOF-MS ile peptitlerinin sekans (dizi) ve in silico analizleri
Er Kemal M. (Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, 2023 - 2023
Potansiyel Antimikrobiyal ve Antioksidan Maddeleri Olarak Yeni Spirooksindol Yapılarının Sentezi ve Biyolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2023
Doğu Karadeniz Girişimcilik Hareketi
Sönmez K., Değermenci B. (Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 1512 - Girişimcilik Aşamalı Destek Programı, 2020 - 2022
DOĞU KARADENİZ GİRİŞİMCİLİK HAREKETİ
Değermenci B. (Yürütücü), Sönmez K.
TÜBİTAK Projesi, 1601-Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P., 2020 - 2022
Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth
Erasmus Projesi, Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Avrupa Düzeyi, 2020 - 2022
1512 Teknogirişim Sermaye Desteği (BiGG) Programı 1. aşama faaliyetlerini yürütecek Uygulayıcı Kuruluş
TÜBİTAK Projesi, 1601-Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P., 2020 - 2022
Musluk Suyundan Elektrik Üretim Aparatı
Sönmez K. (Yürütücü), Değermenci B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, Üniversite Destekli Diğer Projeler, 2022 - 2022
Soya ve inek sütü karışımlarından farklı starter kültür kombinasyonları kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin bazı biyoaktif peptitlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2021
Karadeniz Bölgesi’nden Toplanacak Olan Bazı Briyofit TürlerininAntioksidan Kapasiteleri, Fenolik İçerikleri ve Enzim İnhibisyon Aktivitelerininİncelenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, 2020 - 2021
Yapay Zeka Optimizasyon Tekniği ile Hibrit Kompozit Bileşenlerinin Optimizasyonu: Lignin / Zeolit / Doğal Lif Takviyeli Termoplastik Esaslı Hibrit Kompozit Örneği
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, 2020 - 2021
Trabzonda Yetişen Farklı Izabella Üzüm Vitis labrusca L Genotiplerinin Resveratrol ve Fenolik Kompozisyonu ile Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Alt Yapı, 2018 - 2020
TÜBİTAK 1601 Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Hazırlık Başlangıç ve Kapasite Artırımı Sağlanması ve Uygulanması Programı Kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi İçin Kurum Dışı Proje Desteği
Glutarimid Türevi Azol Bileşiklerin Schiff ve Mannich Bazlarının Sentezi ile Antimikrobiyal Aktivitelerinin ve Antioksidan Kapasitelerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Alt Yapı, 2019 - 2020
Bitkisel Yağların Rafinasyonunda Ön Asitlik Gidermenin 3-Kloropropan-1,2-Diol ve Glisidil Esterleri Oluşumuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2018 - 2020
Merkezi Klima Santralleri için "Delikli Difüzörlü Boş Hücre (Ön Susturucu)" Tasarımı Ve Optimum Geometrik Parametrelerinin Akış Ve Akustik Performans Ölçütlerine Göre Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2014 - 2019
Bazı briyofitlerin insan patojenik mikroorganizmalarına karşı aktivitelerinin ortaya koyulması ve kişisel bakım ürünlerindeki etkinliklerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2017 - 2019
Bazı Pleurotus Türlerinin (Pleurotus ostreatus, Pleurotus citrinopileatus, Pleurotus djamor, Lentinus edodes) Farklı Ortamlarda Üretilmesi, Kimyasal ve Duyusal Analizi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2017 - 2018
SERA - YENİLENEBİLİR ENERJİ KULLANAN SERALAR
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2017 - 2018
Geleneksel gümüşhane pestil ve kömesinin üretim yöntemlerinin ve kalite paramelerinin incelenmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje, 2014 - 2018
Geleneksel Gümüşhane Pestil ve Kömesinin Üretim Yöntemlerinin ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi, 2014 - 2018
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNE AİT BAZI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Alt Yapı, 2016 - 2017
Ekşihamur laktik asit bakteri florasının belirlenmesi ve gluten ile fitat parçalayan laktik starter kültür seçimi
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2014 - 2016
Eksi Maya ile Glütensiz Ekmek Üretiminde Hamur Reolojisi ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2210-c Yurt İçi Öncelikli Alanlar Yüksek Lisans Burs Programı, 2014 - 2015
Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurulmuş Kiraz Domatesin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2014 - 2015
Kısmi Gliseritlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2013 - 2014
İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi
Boyracı G. M. (Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2012 - 2013